Vutimeeskond esitles peatreenerit ja sponsorit

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnameeskonda esitlesid peatreener Marko Lelov (vasakul), meeskonna juhataja Aivar Kuningas ja president Raio Piiroja, AS Wendre juhatuse esimees Peter Hunt, Eesti jalgpalliliidu president Aivar Pohlak ja Pärnu linnapea Toomas Kivimägi.
Pärnu linnameeskonda esitlesid peatreener Marko Lelov (vasakul), meeskonna juhataja Aivar Kuningas ja president Raio Piiroja, AS Wendre juhatuse esimees Peter Hunt, Eesti jalgpalliliidu president Aivar Pohlak ja Pärnu linnapea Toomas Kivimägi. Foto: Urmas Luik

Eesti jalgpalli Premium- ehk meistriliigasse tõusnud Pärnu linnameeskond esitles uut peatreenerit Marko Lelovit ja peasponsorit, kelleks on Wendre.

Marko Lelov on Pärnu juurtega ja esindab jalgpallidünastiat, sest Pärnu esindusmeeskonnas mängisid omal ajal nii tema vanaisa Vikenti kui isa Peeter ja onu Mati. 41aastase Marko Lelovi mängijakarjäär kulges suuremalt jaolt Flora süsteemis, 20 aastat tagasi mängis ta kolm kohtumist ka Eesti koondises.

Treenerina on ta juhendanud Viljandi Tulevikku, Eesti U21 ja U19 noortekoondisi, 2012. aastal oli ta ka Tallinna Flora peatreener. Praegu ja ka edaspidi paralleelselt Pärnu meeskonna juhendamisega on Lelov ametis Eesti jalgpalliliidus. Seosed sünnilinnaga tugevnesid Lelovil aastajagu tagasi, kui ta hakkas vedama ideed ehitada Pärnusse täismõõtmetega jalgpallihall.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles