Kümme aastat uhkeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Telekanal TV3 jagab auhinda „Eestimaa uhkus“ juba kümnendat korda, sest just igapäevaseid asju ajavad inimesed võivad oma tegudega osutuda ootamatult suureks.

 „See võib olla impulsi ajel sündinud otsus päästa kaaslase elu või hoopis aastatepikkune ja igapäevane hoolimine neist, kes ise ei jaksa,“ tõi TV3 avalike suhete juht Annely Adermann näiteid. „Iga suure teo taga on õigel ajal tehtud otsus, mis on kasvanud välja hingeharidusest ja tegutsemisjulgusest, kodust ja kasvatusest.“

Tänavusele galaõhtule esitati mitusada kandidaati, kelle seast žürii valis välja kümmekond. Selle aasta kangelasteks on Kääpa põhikooli hing Sirje Kartsepp, raskustes suurpere abistaja Laura Teder, Pärnumaa imeline pereõde Aita Sander, erivajadustega laste koolide asutaja Ave Kalmus, suurperede abistaja Kai Tomingas, kasupere vanemad Malle ja Ants Arnek, uppumisohus noormehe päästnud Laura Vool, Palamuse elupäästjad Ingel-Liis Haljas ja Kristiina Kõiv, ihtüoosihaige Kaido abistamiseks sotsiaalmeedias kampaania algatanud Gerly Kedelauk ning heategevusliku motokrossi korraldajad Tanel Leok koos sõpradega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles