Video ja galerii: vägev võrkpallietendus tõi spordihalli täismaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul Pärnu spordihallis toimunud nostalgiahõnguline võrkpallilahing, kus teine teisel pool võrku olid kümmekond aastat tagasi Euroopa tippsarjades tõsiselt sõna võtnud ESS Pärnu võrkpalliklubi meeskond ja praeguse Pärnu võrkpalliklubi esindus, tõi tribüünidele täismaja.

Kohaletulnud ei pidanud kahetsema, sest mõnusas õhkkonnas peetud mõõduvõtt oli vaatamist väärt. Avageimis, kus pragune meeskond teenis punkte vanade reeglite alusel (punkte saab alles järgmisel õnnestumisel pärast pallinguõiguse võitmist) ja „vanamehed“ said punktilisa iga eksimusega, asus ESSi meeskond bravuurikalt 9:0 juhtima. Teiseks tehniliseks vaheajaks oli seis 16:9 ja geimivõidu teenisid vanameistrid numbritega 25:16.

Teises geimis, mis mängiti tänapäevaste reeglite järgi, pääses praegune Pärnu esindusmeeskond juhtima alles seisul 10:9. Punkt punkti mängus ei andnud veteranid sugugi alla ja teiseks tehniliseks vaheajaks asuti omakorda 16:15 juhtima. Geimi lõpupunktide jagamisel hammustasid algul suurema tüki praegused mängijad, juhtides 24:22, kuid see ei tähendanud veel võitu - kunagise supermeeskonna mängijad viigistasid seisu. Pärast seda olid tablool veel viiginumbrid 25:25, kuid kahel järgmisel pallivahetusel olid paremad ESSi võrkpalliklubi mehed, saavutades 27:25 geimivõidu, mis tähendas ka kahegeimilise lahingu üldvõitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles