Meie naised tegid taas puhta töö

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu naiskond lõpetas eduka spordiaasta aastalõputurniiri võiduga.
Pärnu naiskond lõpetas eduka spordiaasta aastalõputurniiri võiduga. Foto: Eesti jalgpalliliit

Pärnu jalgpalliklubi (PJK) naiskond pani edukale aastale väärika punkti, alistades Tallinnas Kalevi spordihallis Expert liiga aastalõputurniiril kõik vastased.

Võistluspäeva alustasid meie naised 3:0 võiduga Nõmme Kalju FC üle. Järgmistes kohtumistes saadi 4:1 jagu nii FC Florast kui Tartu SK10 ja Valga Warriori ühendvõistkonnast. Põhiturniiri viimases pallilahingus FC Levadiaga panid pärnulannad oma paremuse tulemusega 3:2 maksma.

Finaalmäng FC Floraga kulges tasavägiselt ja võidukarika saatus otsustati alles viimastel minutitel. Pärnu esimene tabamus läks kirja Flora mängija Kethy Õunpuu omaväravana, kelle jalast põrkas Anastassia Morkovkina saadetud pall pealinna naiskonna kollkipri selja taha. Minut hiljem viis Elizaveta Rutkovskaja meie naiskonna 2:0 juhtima ja selle tulemusega esikohaheitlus lõppes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles