Ats ja Martin julgevad suurelt ette võtta

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Sempelson (vasakul) ja Ats Paberits jätsid ühe tooli vanal kujul alles, et oleks hea võrrelda. Vahe vana ja uue vahel olla märgatav: toolid ei käuksu ja publik ei hakka neil istudes nihelema.
Martin Sempelson (vasakul) ja Ats Paberits jätsid ühe tooli vanal kujul alles, et oleks hea võrrelda. Vahe vana ja uue vahel olla märgatav: toolid ei käuksu ja publik ei hakka neil istudes nihelema. Foto: Ants Liigus

Kui tavaliselt on harjutud rahvamaja juhatajana nägema pigem mõnd taidlusringe juhendavat naist, on Vändra kultuurimaja üks neist, kus seda vankrit veab hoopis kaks hakkajat noort meest.

Läinud reede õhtul peeti Pärnu kontserdimajas kultuuri- ja spordirahva tänupidu „Tähesära“, kus Eesti kultuurkapitali Pärnumaa ekspertrühm, Pärnumaa omavalitsuste liit, Pärnu maavalitsus, Pärnumaa spordiliit ja Pärnumaa rahvakultuuri keskselts tänasid, õnnitlesid ja pärgasid lõppenud aasta jooksul tublisid tegusid teinud inimesi, nende seas Pärnumaa aasta tegutseja tunnustuse pälvinud Vändra kultuuriosakonna spetsialiste Ats Paberitsi ja Martin Sempelsoni.

Eile hommikul sõitis Sempelson aega teenima, mistõttu tänusõnade ütlemiseks oli viimane aeg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles