Pärnumaa õpetajad olid parimad

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koolispordi liidu ja Eesti haridustöötajate liidu korraldatud 26. üleriigiliste õpetajate võrkpallivõistluste võitja selgitasid finaalmängus Pärnumaa koolid.
Eesti koolispordi liidu ja Eesti haridustöötajate liidu korraldatud 26. üleriigiliste õpetajate võrkpallivõistluste võitja selgitasid finaalmängus Pärnumaa koolid. Foto: Erakogu

Eesti koolispordi liidu ja Eesti haridustöötajate liidu korraldatud 26. üleriigiliste õpetajate võrkpallivõistluste võitja selgitasid finaalmängus Pärnumaa koolid.

2.–3. jaanuaril Valgas toimunud koolide segavõistkondade võrkpallivõistlustel osalesid Pärnumaalt Paikuse põhikool, mis tugevdas oma ridu esindajaga Surju põhikoolist, ja Audru kool, mis leidis oma ridadesse täienduse Pärnu-Jaagupi gümnaasiumist.

Ühtekokku võistles kolmes liigas 34 õpetajate võistkonda, nende hulgas külalised Lätist ja Soomest. Et osalenud koole oli nii palju, peeti osa mänge piirilinnas Valkas. Seega toimus turniir lausa kahes riigis korraga.

Pärnumaa koolid lõid kaasa kolmanda liiga mõõduvõtul, kus osales 13 kooli. Paikuse ja Audru võitsid avapäeval kõik oma vastased. Nii tuligi esikoha võitja välja selgitada omavahelises mängus.

Naljatlemisi võiks küsida: kas sellepärast oli vaja Valka sõita? Finaalmäng Pärnu maakonna koolide vahel oli turniiri viimane kohtumine, see möödus väga pinevalt ja tasavägiselt. Võit kuulus Paikuse põhikoolile tulemusega 2:1. Võitjate võistkonda kuulusid Paikuse põhikooli õpetajad ja koolitöötajad Ulvi Sikut, Kaisa Jaakson, Sirje Suurevälja, Einar Elbing, Ronald Šimanis, Tarmo Tõnismann ja Rutmar Leppik Surju põhikoolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles