Kirjarahva antoloogiale on oodata järge

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teises „Pärnu kirjarahva antoloogias“ osalevad autoritena (vasakult) Fil ehk Vallo Hallik, Anli Eha, Margit Peterson, Alari Papa Janson, Raul Majas, Evelin Laanesaar, Luule Luuse, Tiiu Lehiste ja (:)kivisildnik. Ja veel kuus inimest, kes esitlusel kohal ei olnud: Ulakas Tähesõdalane ehk Kristi Roots, Laura Roots, Mikk Pärnits, Andra Jõgis, Terje Heinmets ja Ants Klots.
Teises „Pärnu kirjarahva antoloogias“ osalevad autoritena (vasakult) Fil ehk Vallo Hallik, Anli Eha, Margit Peterson, Alari Papa Janson, Raul Majas, Evelin Laanesaar, Luule Luuse, Tiiu Lehiste ja (:)kivisildnik. Ja veel kuus inimest, kes esitlusel kohal ei olnud: Ulakas Tähesõdalane ehk Kristi Roots, Laura Roots, Mikk Pärnits, Andra Jõgis, Terje Heinmets ja Ants Klots. Foto: Urmas Luik

Esimene „Pärnu kirjarahva antoloogia“ nägi ilmavalgust 1998. aastal Pärnu Suleklubi juhi Luule Luuse eestvedamisel. Peale on kasvanud uus kirjutajate põlvkond.

Seetõttu leidis Pärnu kirjandusõhtute korraldaja Margit Peterson, et viimane aeg on number kaks kokku panna.

Ühiseid omaloomingulisi almanahhe on vahepealseilgi aastail mõni välja antud, kuid teiste pealkirjade all.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles