Pärnu koolidesse peab sügisel mahtuma 560 aabitsasaajat

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe aasta võrdluses kasvab Pärnus kooliminejate hulk enam kui saja lapse võrra: 2014. aasta sügisel läks kooli 520 last, 2016. aasta sügisel on aabitsasaajaid 627. Seejärel hakkab kooliuusikute arv aasta-aastalt langema.
Kahe aasta võrdluses kasvab Pärnus kooliminejate hulk enam kui saja lapse võrra: 2014. aasta sügisel läks kooli 520 last, 2016. aasta sügisel on aabitsasaajaid 627. Seejärel hakkab kooliuusikute arv aasta-aastalt langema. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus alustas sel sügisel esimesse klassi tulijate avalduste vastuvõtmist. Eelmiste aastatega võrreldes algas avalduste vastuvõtt kaks kuud hiljem.

Pärnu linnavalitsuse haridusnõuniku Katrin Uutsalu selgituse kohaselt lühenes vastuvõtuperiood lapsevanemate ettepanekul.

“Vanemad kurtsid ikka ja jälle, et viis kuud alates vastuvõtu avamisest 1. novembril kuni esimeste klasside nimekirjade avaldamiseni aprilli lõpus on liialt pikk aeg. Vanem, kes esitas oma avalduse novembris, pidi ju pea pool aastat ootama, saamaks teada, kuhu kooli tema laps läheb,” põhjendas Uutsalu vastuvõtuperioodi kärpimist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles