Vene jõulud spaades mööduvad vaiksemalt

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval sai Tervise Paradiisi ja Tervise juures spaahotelli kulul hobuvankriga linnatiiru teha. Piknikuvankri ja hobustega olid kohal Tori valla Laane tallide hobused, keda ohjas Jaanus Kallaste. Sõitu alustavad Jekaterina Majorova ja tema poeg Artemi Peterburist.
Esmaspäeval sai Tervise Paradiisi ja Tervise juures spaahotelli kulul hobuvankriga linnatiiru teha. Piknikuvankri ja hobustega olid kohal Tori valla Laane tallide hobused, keda ohjas Jaanus Kallaste. Sõitu alustavad Jekaterina Majorova ja tema poeg Artemi Peterburist. Foto: Urmas Luik

Majandusliku ebakindluse tõttu on suur hulk vene turiste loobunud plaanitud jõulupuhkusest Pärnus või tühistanud varem tehtud broneeringuviimasel hetkel.

Pärnu Tervise ravispaahotellis sättisid end linnaekskursioonile kolm põlvkonda Peterburist, Irina ja Oleg Gussev laste ja lastelastega. Irina Gusseva ütles, et vanavanematena tahavad nad suure õhinaga kuueaastasele Maksimile tutvustada Pärnu vanalinna ja nautida selle atmosfääri.

“Peatume Pärnus kaks päeva. Reisime kahe autoga. Meile meeldivad väiksed linnad,” rääkis Irina Gusseva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles