ERR toob ekraanile uue spordisaate

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

2015. aastal vahendavad ETV ja ETV2 kokku 570 tundi spordiuudiseid, -saateid ja -ülekandeid, millele lisanduvad 300 tundi raadiosporti Vikerraadios ning otseülekanded ja uudised ERRi spordiportaalis. 6. veebruarist lisandub senistele iganädalane saade “Suurmeistrid”, mida hakkavad juhtima Anu Säärits (pildil), Lembitu Kuuse, Kristjan Kalkun ja Tarmo Tiisler.

Uue saateformaadi vastutav toimetaja on sel kuul ERRiga liitunud Andrus Nilk. Jaanuaris hakkab Eesti suurimas sporditoimetuses tööle Aet Süvari, kes on varem teletööga kokku puutunud ETV jalgpallisaate “Lisaaeg” saatejuhi ja toimetajana. Seni töötasid mõlemad ajakirjanikud Eesti Päevalehes.

Koduste suurvõistluste teleülekannetena toob ERR uuel aastal vaatajateni Otepääl toimuva suusatamise MK-etapi ja laskesuusatamise Euroopa meistrivõistlused (jaanuaris), juunioride maailmameistrivõistlused iluuisutamises (märtsis), U23 kergejõustiku Euroopa meistrivõistlused (juulis) ning vehklemisturniiri Tallinna Mõõk (novembris).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles