KK Pärnul püsib Balti liigas jätkamislootus

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu meeskonna põhitsentril Ronaldas Rutkauskasel (palliga) läks Pasvalyse suurte ja kogenud keskmängijate pidurdamise ning lauapallide rabamisega raskeks.
Pärnu meeskonna põhitsentril Ronaldas Rutkauskasel (palliga) läks Pasvalyse suurte ja kogenud keskmängijate pidurdamise ning lauapallide rabamisega raskeks. Foto: Ants Liigus

Korvpalliklubi Pärnu sai küll Balti liiga alagrupi viimases kodumängus suure 80:108 kaotuse Leedu Pasvalyse Pieno Zvaigzdesilt, aga võib veel kaht meeskonda edestada ja kaheksandikfinaali pääseda.

Pärnakatel on enne järgmisel teisipäeval võõrsil Jurmala klubiga peetavat viimast alagrupimängu kolm võitu ja kuus kaotust. Kodus võideti Jurmalat 78:68 ja kui punkt võetakse nüüdki, jääb Pärnu Jurmalast ette ning samale punktisummale Riia Baronsiga. Seda muidugi juhul, kui Kalev/Cramo 21. jaanuaril Baronsi peal ei libastu. Kui nii ei juhtu, läheb arvesse see, et Pärnu kaotas Baronsile ühe mängu kolme silmaga, aga võitis teise 12 punktiga ning KK Pärnu saab Tampere Pyrintö, Kalev/Cramo ja Pasvalyse Pieno Zvaigzdesi järel Balti liiga järgmisse faasi.

Leedukad kaotasid Iklas mängujuhi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles