Kopsakas vaevatasu pole Pärnu pitsarestorani süütajani viinud

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pitsarestoran Steffani süüdati tunamullu 29. oktoobri tormisel öösel, kui sinna visati süütepudel.
Pitsarestoran Steffani süüdati tunamullu 29. oktoobri tormisel öösel, kui sinna visati süütepudel. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Mullu sügisel välja pandud 10 000eurone vaevatasu süütajat tabada aitava vihje eest pole  pitsarestorani Steffani põlemapanijat päevavalgele toonud. Steffani omanik osaühing Kingexport ei kavatse süütaja otsimist siiski lõpetada.

Pitsarestorani juhataja Ave Kallaste ütles, et mullu sügisel vihje eest välja lubatud 10 000eurone vaevatasu pole uusi infokilde võimaliku süütaja kohta toonud. Abi pole olnud eradetektiivi kaasamisestki.

Sügisel avaldatud kuulutuses oodati infot põlengu põhjustaja kohta 2015. aasta alguseni, kuid see tulemusi ei andnud. Nüüd kavatakse taas välja panna kuulutused.

„Käegalöömise mõtet kindlasti ole,“ kinnitas pitsarestorani juhataja. „See oli meile kohutav sündmus. Sellist asja ei saa niisama jätta.. Ehk tekib asjast teadjatel aja möödudes julgust sellest rääkida.“

Tunamullu sügisel tuleroaks langenud pitsarestorani Steffani omanik OÜ Kingexport kuulutas sügisel, et paneb välja kuni 10 000 euro suuruse vaevatasu isikule, kes edastab pitsarestoranis 2013. aasta oktoobris toimunud põlengu kohta informatsiooni ja annab ametivõimudele vajadusel sellekohaseid ütlusi.

Vaevatasu makstakse välja õigustatud isiku nõudel ja pärast prokuratuuri või politsei kinnitust, et tänu edastatud informatsioonile on kuriteos kahtlustatav tabatud, teatas ettevõte. Vajadusel lubati tagada vihje andjale anonüümsus.

Politsei uurimine pole põlengu põhjustajat kindlaks teinud. Et rohkem tõendeid praegu võimalik koguda ei ole, on menetlus lõpetatud. Uute asjaolude ilmnemisel menetlust uuendatakse.

Pitsarestoran Steffani kuulub soomlasele Jouni Juhani Johanssonile.

Pitsarestoran Steffani süüdati tunamullu 29. oktoobri öösel. Pärnu Postimehe andmetel visati restorani söögisaali süütepudel, mis tekitas põlengu.

Restoran taasavati eelmise aasta veebruaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles