Lastestaadioni jäämeister ootab uut külmalainet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ligi pool sajandit Pärnus liuvälju hooldav Boriss Jakobsoo sai veel kolmapäeva õhtul jäävälja korralikult kasta.
Ligi pool sajandit Pärnus liuvälju hooldav Boriss Jakobsoo sai veel kolmapäeva õhtul jäävälja korralikult kasta. Foto: Ants Liigus

Kuigi viimaste päevade külmakraadid lubasid Lastestaadioni jäämeistril Boriss Jakobsool alustada liuvälja rajamist, ei lase Eestisse jõudnud soojalaine uisuplatsi neil päevil veel avada.

Kolmapäeva õhtupoolikul vedas Jakobsoo vooliku välja, keeras kraanid lahti ja uhas hokipoortide vahele mitu tundi jutti vett.

“Tänu mõnusatele külmakraadidele saime nädala algul kunstmuruga kaetud väljakule kasvatada ligi kümme sentimeetrit jääd ja juhul, kui kraadiklaas veel mõne päeva miinuses püsib, saaksid uisutajad juba sel nädalavahetusel talverõõme nautida,” rääkis platsil askeldav jäämeister Pärnu Postimehele. “Paraku on karta, et head kavatsused ei täitu veel niipea, sest ilmateade lubab lähipäevil soojakraade.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles