Juhtkiri: Hea, et Taavi Rõivas kardab

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Äsjases pikemas intervjuus Eesti Ekspressile väljendas peaminister Taavi Rõivas kartust, et Keskerakond võib kevadised riigikogu valimised võita. Üldiselt on hea, et Rõivas kardab. See sunnib Reformierakonda väljuma mugavuskookonist ja vaatama üle nii oma suhtumise kui sõnumid valijatele.

Eeskätt on Reformierakonnale ette heidetud ülbust, et ”meie teame kõige paremini, mis on hea Eesti elanikele“. Kaasamine ja kodanikukesksus ning inimestele senisest rohkem tähelepanu pööramine on jätkuvalt rohkem sõnad kui teod. Võimalik, et siingi on tegemist kujundliku väljendumisega nagu tasuta koolilõunate puhul.

Valijad peaksid arvestama sellega, et lähenevate riigikogu valimiste peaküsimus ei ole kindlasti “Kas Kesk- või Reformierakond?”. Toompeale tuleb saata inimesed, kelle puhul võime olla kindlad, et neist on Eestile järgmisel neljal aastal enim tolku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles