Pärnu muusikakool saab 70aastaseks

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Džäss-saksofonist Raivo Tafenau võtab vilistlasena Pärnus taas akordioni kätte.
Džäss-saksofonist Raivo Tafenau võtab vilistlasena Pärnus taas akordioni kätte. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pärnu muusikakool tähistab tänavu jaanuaris oma 70 aasta juubelit, millega seoses leiavad viiel järjestikusel laupäeval Pärnu raekojas aset muusikakooli vilistlaste kontserdid.

Esimesena astuvad homme pärastlõunal üles rahvapilliosakonna vilistlased, kelle seas on mitu tuntud muusikut. Sealhulgas Raivo Tafenau, kes lõpetas kooli 1979. aastal. Tafenau paistis toonaste õpetajate mäletamist mööda silma sellega, et juba lõpueksamil esitas ta kava, mida üldjuhul mängitakse Tallinna muusikakooli lõpueksamitel.

Esinevad Kristel Laas, kes on Tallinna muusikakooli akordioniõpetaja, ja Andrus Ostrov, kes õpetab akordionihuvilisi Pärnu kunstide majas, vilistlased Madis Muul, Julius Koppel, Mihkel Ojaots, ansambel Lustige ja duo Veiko Rea - Andrus Haugas. Samuti Kristjan Kasearu, kellest nüüdseks on kujunenud laulev näitleja ja kes seekordki hoopis laulab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles