Vähk

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähk.
Vähk. Foto: Pärnu Postimees

VÄHK 22.06–22.07

Suhted elukaaslasega on armastuse ja turvalisusega õnnistatud, hoolite teineteisest. Sel aastal veedate ilmselt palju romantilisi õhtuid kahekesi, pinget pakub arutlemine maailma mõistatuslikkuse üle. Loomulikult tekib vaidlusi, kuid suuri omavahelisi lahkhelisid ei tule. Oskate teineteises avastada uusi tahke. Kuigi te koos eriti ei lõbutse, pakub just selline suhtlemine teile mõlemale palju.

Kui olete üksik, võite endale partneri leida aasta esimestel päevadel või juhtub see märksa hiljem: detsembris jõulumüsteeriumi paiku.

Oma kodule pöörate palju tähelepanu augustist novembri lõpuni. Teete uuendusi oma aias, võtate ette väikese remondi, kaunistate kodu. Vanemate ja ülejäänud lähedastega on suhted head, abistate üksteist meeleldi palumatagi.

Lastega suhtlemisel kipute olema 15. juunist 18. septembrini ülearu karm, kriitiline ja nõudlik. Püüdke olla leebem ja paindlikum, muidu kaotate väikeste inimeste usalduse.

Töös tõotab tulla väga kirev aasta. Võite saada üllatuslikke pakkumisi, vahetada elukutset, otsida ise midagi põnevat oma ellu. Kuid on tõenäosus, et olemasolevas töökohas teete ettepanekuid, alustate mahukat projekti, sest teie mõte töötab igas liinis aktiivselt. Samal ajal võitlete oma ideede eest tuliselt.

Töökaaslastega on suhted ehk veidi pingelised, sest nad ei pruugi teid alati mõista. Eriti aktiivne olete aprilli esimesel poolel. 20. veebruarist kuni märtsi lõpuni on suuremate konfliktide oht. Võite nii mõnegi ukse enda järel pauguga kinni lüüa. Mõelge siiski üheksa korda, enne kui lõikama asute. Pea kohal ripub mõnda aega koguni vallandamise oht. Kuid pole hullu, kindlasti leiate halvimagi korral väljapääsu, mingi uue ja üsna tasuva töö. See aasta on teie karjääris mitmes mõttes pöördeline.

Rahaga sel aastal muret pole, saate suurepäraselt hakkama. Pigem annate seda palju välja, soetades omale või lähedastele midagi hinnalist ja luksuslikku. Teile meeldivad õhtusöögid luksuslikes söögikohtades või kostitate kodus sõpru. Selline külluslik eluviis kestab augusti lõpuni. Sellegipoolest naudite seda aega ja vaesusesse te ei jää. Hea aeg lisaraha teenimiseks või palgatõusuks on augustist oktoobrini.

See aasta on suurepärane aeg mis tahes loominguks. Ehk avastate uuesti muusika, kunsti, kirjanduse. Võite just nüüd leida oma kutsumuse.

Tervis on muutlik, vahel tunnete end väsinuna, mõni vana vigastus annab tunda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles