Kaalud

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaalud.
Kaalud. Foto: Pärnu Postimees

KAALUD 24.09–23.10

Partnerlussuhetes tuleb aasta veidi rahutu. Olete suur vaidleja ja õigusemõistja, nii mõnigi vaidlus võib põhjustada lausa tüli. Oma elukaaslasega peaksite küll veidi sõbralikum olema ja vahel temagi soovidega arvestama. Mõni Kaaludest juhib oma kooselulaeva isegi karidele.

Veebruaris-märtsis olete loomult leebem ja romantiliselt meelestatud. See on hea aeg leppimiseks ja suhete iluraviks. Üksikud Kaalud võivad sel aastal armuda või koguni abielluda.

Kodu on aasta vältel laitmatus korras. Hoolitsete selle eest, et te ei peaks kunagi häbenema, kui keegi teie kodu uksest sisse astub. Pereliikmetega on läbisaamine jahe, kuid asjalik. Vanemate eest hoolitsete hea meelega, vajadusel abistate oma vanemaid sugulasi.

Lastega oskate sel aastal luua hea kontakti, usalduslik läbisaamine muudab teie suhteid oluliselt, eriti mõnus aeg kestab jaanuarist märtsini.

Sellel perioodil olete väga huvitatud reisimisest, Eesti kaunite paikade avastamisest, kultuuriüritustest, sportimisest. Võimalik, et just nüüd tekib teil vastassoo esindajatega eriline klapp ja üksteisemõistmine. Vanusest olenemata on teie süda valmis armuma.

Aprillis-mais võtate ehk ette kaua igatsetud puhkusereisi mõnda eksootilisse riiki, et lõplikult vabaneda talvetardumusest.

Töös sujub sel aastal kõik igati hästi. Suhtlete töökaaslastega palju ja sõbralikult. Olete oma ametis kohusetundlik ega punu intriige, kuigi juuni lõpus - augusti alguses võib väikesi vaidlusi ja nägelusi ette tulla. Olemuselt iseteadlik, ei taha te kompromissidele minna.

Muul ajal on kõik igati meeldiv. Enamikul Kaaludel tuleb aktiivne aeg tööl juulis. Ideid jagub, mälu on hea, palju on liikumist ja kirjatööd. Mais olete huvitatud, et teie ümber oleks palju ilu. Selle nimel nõustute tegema investeeringuid ja andma oma panuse. Kui tegutsete ilumaailmas või kaunite kunstide alal, toovad kevadkuud teile nii kordaminekuid kui tunnustust.

Tööd otsida on sobivaim juulis. Raha pärast te sel aastal muretsema ei pea. Oskate sellega ümber käia, isegi veidi kõrvale panna. Samal ajal ei kuluta te ülemäära, eriti juunist septembrini. Lisaraha saamisel olete nutikas novembriski.

Tervis ei vea teid alt, kui te ise seda proovile ei pane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles