Ambur

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambur.
Ambur. Foto: Pärnu Postimees

AMBUR 23.11–21.12

Tulised Amburid tunnevad, et nende energia on kusagile kadunud. Kuna Saturn liigub aasta esimesel ja viimasel kolmandikul teie märgis, tunnete, et olete tavalisest tõsisem, kriitilisem, ei hooli seltskonnast, tõmbute aeg-ajalt endasse. Kohati kahtlete oma võimetes, töö väsitab teid, muretsete kõige pärast. Ja Saturn liigub veel mitu aastat Amburis.

Peate harjuma olukorraga ja kohandama oma tegemised Saturni nõuetega. Samasugune seis oli 29–30 aastat tagasi. Saturn on struktuuride looja. Võimalik, et hakkate hoolega otsima oma elu eesmärki.

Töös ja karjääris tuleb see aasta augustist detsembri lõpuni suurepärane. Olete ettevõtlik, täpne, ülemused märkavad teie edusamme. Ükskõik mis elukutse teil on, edu saadab teid. Töökoha vahetus pole teil mõtteski, kui selleks tungivat vajadust pole. Kui olete tööta, leiate kindlasti omale mingi töö.

Eriti suhtlemisaldis ja uute ideedega kaasamineja olete juulis ja augustis, teile ei sobi paigalseis. Ehk saate ametikõrgendustki. Kui ongi mingeid konflikte töökaaslastega, siis tõenäoliselt 25. septembrist 12. novembrini. Sel ajal oleks mõistlik keel hammaste taga hoida.

Teie suhted elukaaslasega on harjumuspärases headuses. Aeg-ajalt kipute partneri vastu häält tõstma. Kaasa võib teid omakorda süüdistada tunnete jahenemises, armuelu passiivsuses. Teie suhtega saab kõik korda, kui lisate sellele tublisti hellust ja soojust.

Mai algusest 10. juulini oleks suurepärane aeg midagi koos ette võtta. Ja kui esinebki omavahelisi pingeid, on nüüd õige aeg suhted tagasi õigetele rööbastele seada. 11. aprillist 8. maini olete romantika lainel. Pakkuge seda emotsioonide ilutulestikku oma partnerilegi. Kui olete üksik, on sel ajal tõenäoline armastus leida.

Rahaline seis on igati stabiilne. Teate täpselt, kuidas ja kuhu raha liigutada, kui teil seda rohkem on. Kulutate ainult vajalikule. Loomulikult lubate endale üht-teist, kuid teie märksõna on säästlikkus.

Ajuti tekib teil soov lõbutseda ja sportida, osa võtta kultuuriüritustest, reisida. Peate endale aru andma, et sel aastal vajate hädasti puhkust ja pingemaandust.

Suuri muudatusi te sel aastal oma kodus ei tee. Suhted on rahulikud ja kõik sujub ettenähtult. Veidi elavamalt liigute seltskonnas veebruaris ja märtsis, sel ajal võtate koos üht-teist erilist ette. Lastega aga tegelete väga aktiivselt ja olete neile tore kaaslane. Innustate neid saavutama parimat nii õpingutes kui sportimises ega ole kitsi üllatustega, kui nad on tublid.

Tervis on stabiilselt hea, kuid ette võib tulla külmetushaigusi või tuletab mõni varasem trauma ennast meelde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles