Kaljukits

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaljukits.
Kaljukits. Foto: Pärnu Postimees

KALJUKITS 22.12–20.01

Pluuto asend Kaljukitse märgis teeb teid enesekindlaks. Rühite tippude poole mitmes elu valdkonnas niisama rahulikult ja veendunult nagu teie liigikaaslased looduses.

Oma töös ja karjääris arvestatakse teie panusega, teie sõnal on kaalu. Olete töökas ja kohusetundlik ning teie peale saab igas olukorras kindel olla. Tõus ametiredelil on üsna tõenäoline. Töökoha vahetust ette näha pole, aga õpinguid küll, eeskätt augustist aasta lõpuni.

Peate ainult jälgima, et oskaksite kolleegidega kompromissidele minna, sest pärast koolitust naasete oma töökohale. Liigne isekus võib põhjustada konflikte, erandjuhuna isegi töökaotust. Äkkvihas käitute impulsiivselt, halvimal juhul lahkute ust paugutades. Talitsege oma egoismi ja emotsioone, siis laabub kõik.

Rahaga teil aasta jooksul olulisi probleeme pole, seda tuleb ja läheb. Aeg-ajalt leiate, et tuleb enda ja oma lähedastegi peale mõelda ja üllatada neid mõne meeldiva kingituse või reisiga.

Oma kodus teete ilmselt suuri ümberkorraldusi. Võtate ette remondi, uuendate mööblit, kujundate koduaeda. Ei ole välistatud elukoha vahetus.

Suhted partneriga on igati ontlikud, vajate oma liiga tõsisesse ellu vaheldust. Teie hing igatseb romantikat ja seiklusi, unistate sellest, et teil oleks partnerile rohkem aega. See aeg tuleb ilmade soojenedes: mais ja juunis saavad suhtedki soojust juurde.

Lastega suhtlete sel aastal järjekindlalt ja jälgite nende tegemisi. Annate neile vanema sõbrana head nõu ja ilmselt veedate nendega mõnusalt aega. Märtsis-aprillis on teil lastega eriti usalduslik läbisaamine.

Lõbustustest te sel aastal eriti ei hooli. Meelsamini tegelete tervisespordi ja vaimsete teemadega.

Üsna reaalne, et aeg on küps kinnisvaraga tegelemiseks, sest kaalukausid on kaldunud teie kasuks.

Tervis on igati hea, kuid ärge pange seda proovile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles