Veevalaja

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veevalaja.
Veevalaja. Foto: Pärnu Postimees

VEEVALAJA 21.01–18.02

Sel aastal suhtlete tavalisest rohkem oma sugulaste, õdede-vendade ja lähemate naabritega, korraldate suguvõsa kokkutulekuid. Käite meelsasti külas, annate vastastikku head nõu või abistate talgutel. Käes on tõehetk: te leiate, et viimastel aastatel olete liialt vähe aega pühendanud oma lähedastele.

Kodune elu kujuneb sel aastal rahulikuks, mingeid suuri ümberkorraldusi te ei plaani. Vahest nokitsete koduaias ja mängite mööbli ümberpaigutamise mängu.

Suhted partneriga jätkuvad stabiilses headuses, jätate teineteisele küllaldaselt vabadust ja hingamisruumi. Mõlemad tegelevad oma hobidega. Koos võtate midagi huvitavat ette ilmselt märtsis ja aprillis. Võimalik, et vanemad vajavad teie abi.

Lastega suhtlete vabalt, lubate neil teatud kõhklustega olla nemad ise. Siiski ei kontrolli te nende iga sammu. Iseäranis soe ja usalduslik on läbisaamine aprillis, mais ja juunis.

Olete sel ajal aldis kõikidest huvipakkuvatest üritustest osa saama. Käite palju teatris, sõpradel külas, reisite ega unusta sportimistki. Igal juhul naudite kõike, mis teile huvi pakub.

Oma töös ja karjääris olete üllatavalt tegus ja aktiivne. Olete võimeline taluma rutiini ja imestate isegi oma tubliduse üle. Sel aastal võib tööandja märgata teie väärt ideid ja töövõimet. Olete asjalik ja tegutsete sihikindlalt. Teie aktsiad kolleegide silmis tõusevad oluliselt.

Hea aeg töökoha leidmiseks, läbirääkimiste pidamiseks. Edu saadab teid aasta ringi, aga eelkõige novembris ja detsembris. Olete üllatunud, kui distsiplineeritud te sellel aastal suudate olla. Väga võimalik, et teile tehtud tööpakkumine nõuab eriala vahetamist.

Rahaga ümberkäimisel olete saamatu ja hajameelne. Kui sooritate kinnisvaratehinguid või planeerite muid investeeringuid, kasutage nõustaja abi. Vastasel korral võidakse teil nahk üle kõrvade tõmmata. Ei oleks paha, kui keegi usaldusväärne inimene teie rahaasjadel silma peal hoiaks.

Tervis võib olla muutlik nagu Eesti ilm. Osalege kindlasti kõigis haigekassa pakutavates sõeluuringutes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles