Kalad

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalad.
Kalad. Foto: Pärnu Postimees

KALAD 19.02–20.03

Neptuun liigub ikka veel teie märgis, mis toob välja Kalade parimad omadused: leebuse, kunstilembuse, hoolivuse, ilutunnetuse, õrnuse. Kõige sellega olete ju igati harjunud ja see aasta pakub kõige selle kõrval teile palju uut, mida te veel kogenud pole. See teebki teie aasta väga huvitavaks ja annab kogemusi tuleviku tarvis eri eluvaldkondades.

Kui olete kunstiinimene või tegelete loomisega, olete ääretult produktiivne ja inspiratsioon saab lausa päevadega hoogu juurde.

Teile on tähtis töö ja karjäär, millest te tavaliselt huvitatud pole olnud: hingelt olete ju loomeinimene. Tänavu tunnete endas jõudu töötada täie jõuga ükskõik millisel tööpostil. Olete kohusetundlik ja väga kiire taibuga, saate hakkama rutiinse kontoritööga ega jää hätta füüsilist jõudu nõudvas ametis.

Kui olete tööta, oskate sel aastal kindlasti endale tööotsa leida või teete koguni oma firma. Vajadusel leiate häid nõuandjaid ja toetajaid oma projektile, mingil juhul ei jää te hätta. Nii et see on töötegemise aasta ja iga kogemus kulub teile edaspidi ära.

Rahalised tehingud peate sellel aastal võtma põhjalikult kontrolli alla. Tuju ajel võite teha otsuseid, mida hiljem kahetsete. Raiskamise asemel oleks arukam raha mõne suurema ostu tarvis kõrvale panna. Teile tuleks kasuks, kui usaldusväärne inimene teie rahaasjadel silma peal hoiaks.

Suhted elukaaslasega on suurepärased alates 11. augustist kuni aasta lõpuni. Austate teineteist. Olete hoolivad, romantilised, reisite palju, teil on teineteise seltsis hea olla. Oskate partneris näha uusi huvitavaid tahke, olete nagu äsja armunud. Kui suhtes on olnud jahenemist ja tüdimuse märke, siis nüüd algab teie kooselus justkui uus ajaarvamine.

Üksikud Kalad tõenäoliselt armuvad sel ajal ja nii mõnigi neist ujub abieluranda.

Oma kodus tunnete end hästi, kuid ei ole aega ega tahtmist suurt midagi muutma hakata. Pereliikmete ja vanematega suhtlete avatud hinge ja sooja südamega.

Lastega on teil soe ja toetav läbisaamine kogu aasta vältel. Tegelete nendega üpris palju ja tunnete sellest siirast rõõmu. Samuti tahate osa saada meelelahutusüritustest. Eriti aktiivne olete mais ja juulis. Suvi soosib rannaromantikat ja mis võiks Kaladele rohkem sobida kui veekogu ääres olek. Kindlasti ei pea te puhkust üksinduses veetma, vaid ikka kaaslase seltsis. Nautige elu!

Tervis on hea, eriti kuni augustini. Kui oletegi olnud haige, paranete nüüd kindlasti. Kroonilised haigusedki taanduvad. Igasugune ravi annab häid tulemusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles