Linnameeskond vandus alla Narva Transile

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallid.
Jalgpallid. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Sel nädalavahetusel algas Eesti jalgpalliliidu (EJL) korraldatavate hooajaeelsete halliturniiride sari ja oma turniiri esimeses voorus kaotas Pärnu linnameeskond Tallinnas toimunud kohtumises Narva Transile 0:3.

Kui A-turniiril võtavad omavahel mõõtu Eesti Premiumi liiga mullused parimad, siis sügisel Premiumi liigasse tõusnud Pärnu meeskond on B-liigas koos Narva Transi, Tartu JK Tammeka, Viljandi Tuleviku, JK Tallinna Kalevi ja Tallinna FC Flora duubelmeeskonnaga.

Selle turniiri esimese vooru kohtumised Tallinna Lillekülas asuvas EJLi jalgpallihallis lõppesid täna vastavalt: Tallinna FC Flora II - JK Tallinna Kalev 0:3, Tartu JK Tammeka - Viljandi JK Tulevik 0:2 ja Pärnu linnameeskond - Narva JK Trans 0:3.

Kahjuks puudub jalgpalliliidu lehel Pärnu meeskonna kohtumise statistika.

Pärnakate jaoks jätkub turniir tuleval laupäeval, kui samas kohtutakse Tallinna Flora duubelmeeskonnaga.

Kokku toimub seitse turniiri ja nendest võtab osa 38 meeskonda. Turniiridel võitjat välja ei selgitata ja turniiritabelit ei peeta. Samuti on kõikidele mängudele sissepääs pealtvaatajate jaoks tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles