Raeküla Rahva teater tõi lavale pärnaka komöödia

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla Rahva teatri näitlejad Andri Arula (vasakul) ja Marko Rits valmistuvad lavastuses “… pliidi ääres” sünnipäevapeoks.
Raeküla Rahva teatri näitlejad Andri Arula (vasakul) ja Marko Rits valmistuvad lavastuses “… pliidi ääres” sünnipäevapeoks. Foto: Ants Liigus

Tunamullu sügisel koolitusprojektist välja kasvanud Raeküla Rahva teater jõudis nädalavahetusel oma teise lavastuseni, mis kõneleb tõsistest teemadest läbi huumoriprisma.

Laupäeval esietendunud tüki “… pliidi ääres” autor on pärnakas Age Lilleste. Ühevaatuseline lavastus proovib vastata küsimusele, mida teha end oma turvatsoonis ohustatuna tundes.

Loos on juttu rekamehest, kelle autokoormasse on Euroopa sõidul pugenud mustanahaline illegaal. Põgenik loodab niiviisi jõuda Inglismaale, kuid satub hoopis eestlasest sohvri koju, kus võõras põhjustab humoorikaid olukordi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles