Piirkonna arengut kaasati kirjeldama teadlane

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimgeograaf Garri Raagmaa on seisukohal, et kasvava töötajate defitsiidi puhul tuleks maal mõelda, kuidas luua võimalusi Soomest ja mujalt naasjatele.
Inimgeograaf Garri Raagmaa on seisukohal, et kasvava töötajate defitsiidi puhul tuleks maal mõelda, kuidas luua võimalusi Soomest ja mujalt naasjatele. Foto: Urmas Luik

Alates sügisest on Pärnu lahe partnerluskogu meeskonnal kohaliku tegevuspiirkonna järgnevate aastate arengustrateegia sõnastamisel abiks inimgeograaf Garri Raagmaa.

Pärnu lahe partnerluskogu (PLPK) on asunud koostama oma piirkonna arengu strateegiat, milles lepitakse kokku aastatel 2014–2020 maaelu arengukava Leader-programmi tegevused.

“Planeerimise õpetamine on minu igapäevane tegevusvaldkond,” märkis Tartu ülikooli dotsent Raagmaa. Tema teatel on kohaliku piirkonna arengu tulevikuvisioon põhiosas kokku lepitud. Praegu on käsil on strateegia teksti ja meetmete täpsustamine ja ülevaatamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles