Piletimäng: Endla ootab teatrisse!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil näitlejad paremalt Karin Tammaru, Priit Loog, Indrek Taalmaa ja Ireen Kennik.
Pildil näitlejad paremalt Karin Tammaru, Priit Loog, Indrek Taalmaa ja Ireen Kennik. Foto: Mats Õun

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Neljapäeval, 29. jaanuaril saab Endla teatri suures saalis vaadata ajaloolist müsteeriumi “Vares”, mis räägib omaaegsest kuulsast karismaatilisest kirjanikust ja arstist Johannes Vares-Barbarusest, kellest 1940. aastal sai üks esimesi kommunistide kaastöölisi Eesti Nõukogude Sotsialistlikus Vabariigis.

Loosime “Varese” 29. jaanuari etendusele välja 2 x 2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti küsimusele “Millisel aadressil elas Johannes Vares-Barbarus Pärnu linnas?”.

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame neljapäeva, 22. jaanuari keskpäevani piletimängu meilil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Hellad Velled moodustus ansamblite Super Boys ja Hovery Covery liikmetest või “Superstaari” saates osalenutest?” õige vastus on Super Boys ja Hovery Covery.

Laupäeval lähevad koos kaaslasega Pärnu kuursaali ansambli Hellad Velled muusika järgi pidutsema Sirje Kink, Aire Aaslaid ja Signe Mihkelson.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles