Sergei Zenjov Moskva Torpedosse

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov
Sergei Zenjov Foto: EJL

Eesti jalgpallikoondise Pärnust Jüri Ivanovi käe alt kasvanud kiire tipuründaja Sergei Zenjov sõlmis 2,5 aasta pikkuse lepingu Moskva Torpedoga.

Zenjov mängis PJK noortemeeskondades, meeste sekka siirdus ta läbi Pärnu Pataljoni JK ja Vapruse. Pärnust lahkus ta TVMKsse, kust müüdi 2008. aastal Ukraina kuulsasse Lvivi Karpatõsse. Sealt siirdus 25aastane Zenjov mullu Inglismaale Blackpooli meeskonda, kus paraku vahetus treener, ja nii sai Zenjov platsile vaid kaheksaks mänguks. Eesti koondises on Sergei Zenjov mänginud 32 mängu ja löönud seitse väravat, neist meeldejäävaim ehk 2012 Tallinnas EM-valikmängus Itaaliat šokeerinud tabamus.

Teine pärnakas, Zenjovist kaheksa aastat vanem Eesti koondise keskkaitsja (72 mängu rahvuskoondises!) Taavi Rähn paraku Indoneesias Jakarta Persija klubis, kus juba mõni kuu mängib veel üks Pärnu vutikooliga mees Martin Vunk, lepingut ei saanud. Testimisel käinud Rähni kohta ütles Jakarta klubi, et tegemist on hea mehega, aga nemad vajavad veel paremat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles