Hellad Velled naudivad meelelahutaja rolli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hellade Vellede Märt Loddes ja Mart Peedo ning pildile mittemahtunud Hoveri Erik sobivad hästi meelelahutajateks, sest toovad alati peokoha rahvast täis.
Hellade Vellede Märt Loddes ja Mart Peedo ning pildile mittemahtunud Hoveri Erik sobivad hästi meelelahutajateks, sest toovad alati peokoha rahvast täis. Foto: Ants Liigus

Homme õhtul esineb Pärnu kuursaalis ansambel Hellad Velled. Bändi solisti ja kitarristi Märt Loddese jutu järgi on Hellade Vellede missioon pakkuda inimestele eelkõige meelelahutust ja korralikku tantsu-tralli.

Et Hellad Velled tõmbab peo käima, kus iganes nad ei mängiks, on kõlakas, mille ehtsuses tõenäoliselt enam keegi ei kahtle. Küsimuse peale, kuidas ta iseloomustaks keskmist pidu Hellade Vellede saatel inimesele, kes neid kunagi laval näinud ei ole, kostis Loddes, et eelkõige on nad korralik peobänd.

„Mingit kunsti ega suure tähega muusikat me ei tee. Pakume rahvale meelelahutust, korralikku pidu, tantsu ja tagaajamist,“ ütles Loddes. Selleks, et teada saada, millega ansambel publikut peibutab ja hullutab, peab mehe kinnitusel ikka ise kohale tulema. „Teeme kõik oma paremad lood kindlasti ära ja veel lisakski,“ lubas Loddes nii vanadele kui uutele fännidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles