Mai kool avas pidulikult juurdeehituse

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avamisel lõikasid linti kooli esimese klassi õpilased ja neid abistasid kevadel kooli lõpetavad üheksandikud.
Avamisel lõikasid linti kooli esimese klassi õpilased ja neid abistasid kevadel kooli lõpetavad üheksandikud. Foto: Urmas Luik

Sügisel alustanud Pärnu Mai kool on oma esimesel õppeaastal pidanud taluma ruumikitsikust, ehitustolmu ja õppetööd mitmes majas. Nüüd on see aeg möödas: eile avati pidulikult 832 õpilasega kooli juurdeehitus ja uutes ruumides seati end sisse rohkem kui nädala jagu tagasi.

Koolimaja ühekorruselisele osale rajatud pealisehituses asub kolm väiksemat ja neli suuremat ruumi ning 80kohaline auditoorium. Nagu koolile kohane, leidsid uusehitises koha peamiselt klassiruumid, kuid kooli 66 õpetajatki said endale avarama toa, kus vahetunnid mööda saata. Uue ja uhke väljanägemise sai kooli saal.

Mai kooli direktor Silja Kikerpill käis pidulikul avamisel välja oma suure unistuse: nüüd, kui kooli uus osa on valmis, uueneks ka maja remontimata osa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles