Edumeelsed ennetavad koolikiusamist

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rääma kooli direktori Elmo Joa juhtimisel ning sihtasutuse KiVa toel pidasid kiusamisvastase programmiga liitunud koolid Pärnus seminari.
Rääma kooli direktori Elmo Joa juhtimisel ning sihtasutuse KiVa toel pidasid kiusamisvastase programmiga liitunud koolid Pärnus seminari. Foto: Urmas Luik

Kesknädalal toimus Pärnus Kentuki Lõvi seminarisaalis üle-eestiline KiVa (kiusamisvastane programm) kogemuspäev, kus osales 33 õpetajat, koolijuhti ja sotsiaaltöötajat.

Turba kooli direktor Kädly Künnap ütles, et hea on kuulda, kuidas teised oma koolides programmi rakendavad ja kuidas see toimib. “Teeme õiget asja,” oli Künnap rahul.

Direktori sõnade kohaselt arvatakse tihti, et programmiga liituvad koolid, kus õpilasi kiusatakse. Tegelikkuses on asjad vastupidi, sest liitujad soovivad kiusamist ennetada. Näiteks Tartu Miina Härma gümnaasiumis alustati programmi rakendamist lapsevanemate nõudmisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles