Pärnu Linnameeskond kaotas Flora duublile

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalliliidu sisehall. Foto on illustreeriv.
Jalgpalliliidu sisehall. Foto on illustreeriv. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Pärnu Linnameeskond kohtus Eesti jalgpalliliidu hooajaeelsete halliturniiride sarja B-turniiri teises mängus Tallinna FC Flora II meeskonnaga ja pidi vastu võtma 1:2 kaotuse.

Väravateta lõppenud avapoolaja järel läks Flora duubelkoosseis teise poolaja keskel Juhan Jograf Siimu tabamustest 2:0 juhtima. Kaarel Kaarlimäel õnnestus 73. minutil üks värava tagasi lüüa ja nii lõppes kohtumine FC Flora II meeskonna 2:1 võiduga.

Eelmisel nädalal kaotas Linnameeksond 0:3 Narva Transile.

Teistes B-turniiri mängudes alistas Viljandi Tulevik 2:1 Tallinna Kalevi. Trans ja Tartu Tammeka mängu kallutasid 4:2 enda kasuks piirilinna pallurid.

Järgmisel nädalavahetusel kohtub Pärnu Linnameeskond Tallinna Kaleviga.

Pärnakate edasised vastased on Viljandi Tulevik ja Tartu Tammeka.

Jalgpalliliidu hooajaeelsel A-turniiril võistlevad FC Levadia, Sillamäe Kalev, FC Flora, Nõmme Kalju, FC Infonet ja Paide Linnameeskond.

Kokku toimub jalgpalliliidu sisehalli mõõduvõtmistel seitse turniiri ja nendest võtab osa 38 meeskonda. Turniiridel võitjat välja ei selgitata ja turniiritabelit ei peeta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles