KK Pärnu alistas võõrsil väikese Kalevi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpalliklubi Pärnu meeskond.
Korvpalliklubi Pärnu meeskond. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Korvpalli meistriliigas osutas TLÜ/Kalev korvpalliklubi Pärnu meeskonnale südi vastupanu, kuid pidi siiski vastaste 79:71 paremust tunnistama.

Avaveerandi järel juhtis Pärnu meeskond 26:17, kuid lasi vastased poolajaks lähemale – vaheajale minnes oli Pärnu meeskond ees 42:39.

Kolmandal veerandil surendas KK Pärnu edu 61:50le ja võitis lõpuks mängu kaheksa punktiga.

"Algas kohtumine meile soodsalt, sest nagu plaanisime, ka  lahendasime rünnakuid kiirelt. Teisel veerandil lasime neid järgi, peamiselt Tamme korvidest. Teisel poolajal püsis vahe kusagil 5-10 punkti piires; meie ei suutnud lahendada oma poolkiireid ja ka Kalev ei pääsenud õnneks lähemale. Vahe püsis lõpuni," võttis mängu omalt poolt kokku pärnakate ääremängija Janis Vahter.

KK Pärnu poolelt said pea kõik mängus käinud mehed ka punktid kirja. Resultatiivsemad olid Sandis Silavs 17 punktiga, Janis Vahter ja Silver Leppik panid juurde 10 silma punkti.

TLÜ/Kalevi poolel viskasid 19 punkti Reimo Tamm ja Robertas Grabauskas.

KK Pärnu meeskond on turniiritabelis üheksa võiduga neljandal real.

Pärnakate järgmine mäng on teisipäeval kodusaalis Kalev Cramoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles