Pärnumaa 4H alustas uut aastat Lindil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa 4H noored laagerdasid Lindil.
Pärnumaa 4H noored laagerdasid Lindil. Foto: Erakogu

Pärnumaa 4H noored ja juhendajad kogunesid reedel Lindi lasteaeda-algkooli üritusele „Keep calm and have fun!“, mida korraldasid klubi A-rühm ja juhendaja Tarmo Tõnismann.

Nagu traditsiooniks saanud, algas üritus 4H lauluga. See kõlas kui võimas koorilaul, sest esitajaid oli ligemale 90.

Juudoklubi Kempo ja juhendaja Kristjan Hendrikson pakkusid noortele väga põneva demonstratiivesinemise. Väikseid salanippe õpetati noortele ja juhendajatelegi, õhtu jooksul harjutati neid omavahel.

Matid maast koristatud, lükati kokku lauad, et alustada lauamängude õppimisega. Mänge tutvustas ja reeglid õpetas selgeks Marika Novoseltsev. Igaüks leidis oma lemmikmängu, mida nüüd kindlasti poodi endale ostma läheb.

Õhtu nael oli muidugi ansambel POSÕ. Esinemise ajal saatis lugusid aplaus ja tore oli vaadata, kui noored viimase loo ajal „ussitantsu“ tegid. Ega nii kergelt ikka lavalt minema saadud, sest kõlas hoogsalt „Korrata!“ ja korduslugu saadigi.

Tantsiti veel hiliste õhtutundideni klubi A-rühma diskori Gerdi muusikamaitse järgi.

Hommikul tõusti mõnusa pannkoogilõhna ja kellahelina peale üles, aga kus sa sellega, ega siis kohe sööma saanud. Uni tuli korralikult silmist pühkida aeroobikatreener Mari-Liis Rehe juhtimisel. Hästi lahe oli see, et Tarmo Tõnismann ei lasknud ühelgi noorel magamiskotti vedelema jääda, nii oligi teise päeva hommikuks saal täis noori ja juhendajaid, kes muusika saatel tantsisid.

Kui pool tundi end korralikult raputatud ja venitatud, oli aeg maitsta pannkooki juhendajate tehtud moosiga.

Nüüd võeti veidi tempot maha, sest Rein Holtsmann tuli fotograafiast ja pildi tegemisest rääkima. Järgnes fotojaht, kus kaheksa võistkonda sai ülesande pildistada väljaloositud teemadel. Parimad pildid valisid välja žüriiliikmed Inga Raudsepp, Tarmo Tõnismann, Kalli Rõõmusaare ja Rein Holtsmann.

Teise päeva Lindil lõpetas line-tantsu õpetaja Kaie Seger, kes õpetas kõigile selgeks ühe tantsu. Noored tantsisid suure vaimustusega, poisid tüdrukute vastu. Usun, et see tants tuleb kordamisele 4H järgmisel üritusel – tantsupäeval Pärnjõel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles