Selgusid Bändomaania finalistid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa noortebändide konkurss Bändomaania toimub juba kümnendat korda. Foto on illustreeriv.
Pärnumaa noortebändide konkurss Bändomaania toimub juba kümnendat korda. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnumaa noortebändide konkursi Bändomaania žürii valis demode põhjal välja kaheksa kollektiivi, kes pääsesid veebruari lõpul rokiklubis Volume toimuvale finaalkontserdile.

Žürii valis juba kümnendat korda korraldatava konkursi finaali Sindi reggae-rokkbändi Irie, popp-punki viljeleva Friend Jacki, alternatiivrokipundi Howling Sky, kosmosealternatiivi viljeleva Steps To Synapse'i, alternatiivset psühhedeelset indie't mängiva Prime Animalsi, Sütevaka humanitaargümnaasiumi klassibändi, epic-rokki tegeva Los Libedos Vinerosi, rokkbändi Voice Of Voices ja räpp-metal-bändi OL* Seljalt.

Tänavustest finalistidest osalesid mullu Bändomaanial Los Libedos Vineros, Prime Animals ja Voice of Voices.

Bändomaanial võivad osaleda kõik bändid, kelle tegutsemise ja/või proovitegemise koht on Pärnu linn või maakond ja mille liikmed ei ole üle 25 aasta vanad. Ansambel peab esitama omaloomingut.

Bändomaania on Pärnu linna ja maakonna noortebändide konkurss, mille algus jääb aastasse 2006. Toona algatasid Pärnu kontserdibüroo ja PVX Muusik võistluse Proovikas. 2011. aastast korraldab konkurssi Pärnu kontserdibüroo üksi ja sellest ajast kannab üritus nime Bändomaania.

Mullu võitis Bändomaania ansambel Mucky.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles