Korvpallimeestel on ees Kalev/Cramo ja TÜ/Rock

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu mängujuht Sandis Silavs (palliga, võitlemas TLÜ/Kalevi pärnakast tagamehe Kris Killinguga) on ka hea skoorija, väikesele Kalevile viskas ta 17 punkti.
Pärnu mängujuht Sandis Silavs (palliga, võitlemas TLÜ/Kalevi pärnakast tagamehe Kris Killinguga) on ka hea skoorija, väikesele Kalevile viskas ta 17 punkti. Foto: Ants Liigus

KK Pärnu meeskond alistas Alexela Eesti meistriliigas viimati 79:71 TLÜ/Kalevi, käimasoleval nädalal võõrustatakse Eesti kaht kõvemat – Kalev/Cramot ja TÜ/Rocki.

Mängud põhiturniiril nendega lähevad kirja topelt ja see tähendab, et praegu üheksa võidu ning seitsme kaotusega tabeli neljandal real seisev KK Pärnu võib hea õnne korral oma seisu veelgi parandada, aga vastase muskleid arvestades ka 11 kaotusega kuuenda koha kanti sadada. Kalev/Cramo vastu joostakse platsile juba täna.

“Selge see, et taseme vahe on tõsine ja meie peame nii Kalev/Cramo kui TÜ/Rocki vastu ülimalt õnnestuma, neil aga sel päeval kõik halvasti olema,” tõdes KK Pärnu mänedžer Mait Käbin. “Minu huvi on pigem anda suurte vastu mõnegi minuti karastust meie noorele ešelonile Karl-Martin Kasele, Robert Valgele, Mihkel Kirvele, Norman Käbinile. Kui aga näeme, et vastane justkui võitu pakub, põrutame muidugi põhimeestega ja sajaga.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles