Tantsupeolised koovad õnnemustrit

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2015. aasta Pärnumaa tantsupidu kannab pealkirja “Pärnumaa õnnemuster”, uusi tantse õpitakse seminaridel Nooruse majas.
2015. aasta Pärnumaa tantsupidu kannab pealkirja “Pärnumaa õnnemuster”, uusi tantse õpitakse seminaridel Nooruse majas. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa tantsupidu ettevalmistaval kolmandal seminaril Pärnu Nooruse majas istusid laua ümber koos peo idee autor ja üldjuht Ulla Helin-Mengel, lavastaja Katrin Nielsen ja projektijuht Aire Koop, samuti õppisid rühmade esindajad tantse.

Pärnumaa tantsupidu tuleb 23. mail Lavassaare staadionil ja innustamaks tantsujuhte ja -loojaid, kuulutati mullu välja uute tantsude konkurss, millest Pärnumaa rahvakultuuri spetsialisti Aire Koobi kinnitust mööda usinalt osa võeti.

Laekus seitse tantsu ja kaks võimlemiskava. Nende hulgast valiti välja kolm tantsu ja üks võimlemiskava, mis tulevad peol esitusele. Ülejäänudki ei jää riiulile tolmuma, vaid neid saab tulevikus muudes ettevõtmistes kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles