Nädal Eestis

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Martin Ilustrumm

LIBEDAD TEED JA TÄNAVAD. Kiilasjää tõi läinud nädalal kaasa hulgaliselt liiklusõnnetusi ja Eesti kõigis traumapunktides olid järjekorrad. 14. jaanuaril toimus Tallinna-Narva maantee 22. kilomeetril Jõelähtmel hiiglaslik ahelavarii, kus põrkas kokku 13 sõidukit ja vigastada sai neli inimest.

Väikeste vahemaadega juhtus kolm liiklusõnnetust, milles osales kokku 13 sõidukit: neli veokit ja üheksa sõiduautot. Kokkupõrked olid väga lähestikku, umbes 150meetriste vahemaadega.

“Tee on aga erakordselt libe, selle koha peal oli eriti libe. Kui mujal oli veel mingit plöga tee peal, siis seal tundus olevat teehooldus täiesti tegemata. Ikka tõsiselt libe, suisa jääga kaetud tee,” teatas möödasõitja Anvar Samost. Maanteeamet hoiatab liiklejaid, et teepinna temperatuurid on kõikjal Eestis miinuskraadides ja teedel on musta jääd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles