Jaanus Männik soovib Rahvaliidu juhatusest lahkuda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Männik
Jaanus Männik Foto: Ants Liigus

Pärnumaa Are vallavanem, Rahvaliidu endine aseesimees Jaanus Männik soovib erakonna juhatusest lahkuda.

Männik ütles, et esitas juhatuse liikme kohalt lahkumiseks avalduse, mille peab kinnitama esmaspäeva õhtul kogunev Rahvaliidu volikogu. Samas ütles ta, et erakonnast välja astuda ta ei plaani ning kavatseb jääda praegu partei volikogu liikmeks.

Männik märkis juhatusest lahkumist põhjendades, et on jäänud erakonna tegemistest kõrvale. "Erakonnas on uus juhtkond, uued inimesed ja neil on oma plaanid. Eks nad toimetavad ka uutmoodi," lisas ta.

Rahvaliidu juhatusse kuulub 15 inimest: auesimees Arnold Rüütel, esimees Juhan Aare, aseesimehed Andrus Blok, Riina Kull, Viljar Jaamu, Mai Treial, Ester Tuiksoo ja Ingvar Tšižikov, peasekretär Lauri Vitsut, erakonna volikogu aseesimees Arvo Sakjas, naisühenduse Epp esinaine Piret Aavik, eakateühenduse Tegusad esimees Rein Tölp, Rahvaliidu noorteorganisatsiooni juht Monika Kuzmina ning Harju maakonnaühendusse kuuluv Arvo Sirendi.

Riigikogu eelmises koosseisus Rahvaliidu saadikurühma juhtinud Männik kuulub juhatusse Pärnu maakonnaorganisatsiooni esindajana. Ta ei osanud öelda, kas tema asemele valitakse juhatusse uus inimene.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles