Vene kabes peeti esimesed võistlused

, Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpilane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu õpilased võistlesid Vene kabes.
Pärnu õpilased võistlesid Vene kabes. Foto: Marje Vaan

Pärnu linna noortekogu kultuuri- ja spordikomisjoni liikmete algatatud põhikooliõpilaste esimesed meistrivõistlused Vene kabes tõid omavahel mõõtu võtma 27 noort kabehuvilist.

Koolide arvestuses pälvis esikoha Pärnu Vanalinna põhikool, kellele napilt poole punktiga jäi alla Kuninga tänava põhikooli võistkond. Kolmanda koha saavutasid Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpilased.

Poiste arvestuses võistlesid end esikolmikusse Kuninga kooli õpilased: esimeseks tuli Markus Hansson, teiseks Jorm Roots ja kolmandaks Stein-Marten Pool.

Tüdrukute arvestuses võidutses Vanalinna kooli kolmik: parimana Laura Tsukker, tema järel Mirje Vunukainen ja Heven Pilt.

Võistlust korraldasid Pärnu noored Maris Põldsaar, Hendrik Tamm, Karel Paan, Taavi Kreem ja Mihkel Tomberg, toetasid Pärnu linna haridus-ja kultuuriosakond ning Pärnu linna noortekogu. Heade sõnade, õpetuste ja mänguvarustusega abistas Eiki Lehemets.

Võistlus leidis aset Pärnu Vanalinna põhikoolis 19. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles