Koidula kool jõudis finišisirgele

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks linnapead ja üks pärg: esiplaanil Toomas Kivimägi (vasakul) ning Jaak Saarniit võtsid ühisel jõul pärja maha.
Kaks linnapead ja üks pärg: esiplaanil Toomas Kivimägi (vasakul) ning Jaak Saarniit võtsid ühisel jõul pärja maha. Foto: Ants Liigus

Eile kella üheteistkümnest ennelõunal katkestas Koidula kooli rajav ehituspataljon hetkeks töö, kui kõik see mees ja naine maja ette koondati, et olla tunnistajaks, kuidas koolimaja kõrgeimat tippu ehtiv sarikapärg maha saetakse.

“Me ei ole seda traditsiooni rikkunud, ka siis, kui on tegemist koolihoonetega, rääkimata vanglatest või mingitest teistest ehitustest,” märkis pärja langetamise sisse juhatanud Pärnu kunagine linnapea, nüüd gümnaasiumihoone rajamist juhtiva Riigi Kinnisvara ASi juhatuse esimees Jaak Saarniit.

Vaatamata mõnele ehituse käigus ettetulnud üllatusele ja probleemile, mis ehitajate hoogu maha on võtnud, julges Saarniit kinnitada, et septembris saab uueks loodud koolimaja kasutusele võtta. “Finišisirge seisab ees, loodame, et kõik läheb seal hästi,” sõnas Saarniit, kellelt võttis sõnajärje üle Pärnu praegune linnapea Toomas Kivimägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles