Jõulu klubi suusahooaeg on läinud täistuuridel käima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alvar Johannes Alev stardib nädala pärast Kasahstanis kuni 23aastaste maailmameistrivõistlustel.
Alvar Johannes Alev stardib nädala pärast Kasahstanis kuni 23aastaste maailmameistrivõistlustel. Foto: Ants Liigus

Eesti murdmaasuusatamise tulevikulootused Taavi Valter Taveter ja Alvar Johannes Alev valmistuvad kodust kaugel suurvõistlusteks ning harrastajad startisid Jõulumäe karikasarja avaetapil.

“Meie pika ajalooga suusasarja avaetapp kolmapäeval näitas, et hooaeg on läinud täistuuridel käima,” rääkis Jõulumäe tervisespordikeskuse juhataja Eiko Tasalain eile Pärnu Postimehele. “Kokku startis kunstlumerajal 18 vanuseklassis üle 80 sportlase ja sarja punkte jahiti vabastiilis kuuel distantsil.”

Meeste absoluutarvestuses oli 4,6 kilomeetri distantsil ajaga 10.49 kiireim Andreas Baum. Õrnema soo konkurentsis võidutses 2,3 kilomeetri sõidus 6.12ga Anette Baum ja poiste samal võistlusmaal sai 6.17ga parima aja Rando Teearu. Kuni 14aastaste tüdrukute 1,7 kilomeetri pikkusel distantsil sai esikoha Ethel Saarnak (5.15), kaks aastat nooremate piigade võidu võttis Laura-Lizette Sander (5.59) ja M12 klassis oli parim Päär Suursild (5.40).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles