Restoranipäev pani kokaõpilased proovile

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villa Wesseti peakokk Mart Kukk juhendas õpilasi toiduvalmistamisel ja roogade taldrikutele asetamisel.
Villa Wesseti peakokk Mart Kukk juhendas õpilasi toiduvalmistamisel ja roogade taldrikutele asetamisel. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa kutsehariduskeskuse õpperestoranis serveeriti kolmapäeval pidulikku kolmekäigulist lõunasööki, mille valmistasid kokaõpilased külaliskoka juhatusel.

Eelroaks pakuti vürtsikaid krevette ja kammkarpe rohelise herne kastmes, pearoana teenis sööjatelt kiitust pikalt küpsenud suitsune sealiha peedikreemi ja röstitud juurviljadega ning desserdiks serveeriti sidrunikreemi muretaignal besee ja marjahoidisega.

Kutsehariduskeskuse avalike suhete juhi Anneli Rabbi sõnade järgi korraldati külaliskoka juhendamisel restoranipäeva sellises formaadis sel õppeaastal esimest korda. Eelmisel õppeaastal juhendas samalaadset õppepäeva Hedoni restorani peakokk Herkki Ruubel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles