Pärnus tabati Eestis ebaseaduslikult olnud Vene kodanik

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rüütli tänav Pärnus.
Rüütli tänav Pärnus. Foto: Ants Liigus

Pärnus tabati kolmapäeva õhtul Eestis ebaseaduslikult olnud Vene Föderatsiooni kodanik, kes eile konvoeeriti Narva piiripunkti ja saadeti riigist välja.

Kolmapäeval kell 21.45 esitas 1953. aastal sündinud naine, Vene Föderatsiooni kodanik, dokumentide kontrollimisel Pärnu politseijaoskonna patrullile passi, milles olnud viisa kehtis 15. aprillini 2014. Pärnus peatunud naine kutsuti järgmisel päeval vajalikeks toiminguteks Pärnu politseijaoskonda, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja Kaja Grak.

Naisele määrati välismaalaste seaduse paragrahvi järgi, mis käsitleb välismaalase seadusliku aluseta Eestis viibimist, rahatrahv ja talle koostati kirjalik Eestist lahkumise ettekirjutus, mis on kohe sundtäidetav. Naine konvoeeriti Narva piiripunkti ja saadeti riigist välja. Menetluse käigus selgunud asjaolude alusel otsustati tema suhtes sissesõidukeeld kohaldamata jätta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles