Koolivihikute kujunduskonkursi võitis Pärnumaa kooliõpilane

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häädemeeste 10. klassi õpilase Merit Mägi tehtud koolivihikute kujunduskonkursi võidutöö.
Häädemeeste 10. klassi õpilase Merit Mägi tehtud koolivihikute kujunduskonkursi võidutöö. Foto: Kujunduskonkurss

Rimi eestvedamisel toimunud koolivihikute kujunduskonkursile “Minu uus vihik” saadeti üle 800 kavandi kogu Eesti koolidest. Gümnaasiumiastmes tunnistati parimaks Häädemeeste 10. klassi õpilase Merit Mägi vihikudisain.

Parimate kavandite järgi kujundatud vihikud jõuavad müügile järgmise kooliaasta eel.

Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Andrija Lilleoja sõnutsi oli kujunduskonkursi vastu huvi suur ja nii laialdast osavõttu ei julgetud loota. "Vihikudisaine saatsid lapsed ja noored kõikjalt Eestist.” Lilleoja ütles, et konkursil oli osalejaid nii pealinnast kui väiksematest asulatest, näiteks Uulust, Harglast, Häädemeestelt, Paistust ja Koongast.

Kujunduskonkurss toimus kolmes vanusegrupis esimest kooliastmest gümnaasiumiõpilasteni. Ligi poole osalejatest moodustasid 1.-4. klassi lapsed. Iga vanusegrupi töödest valis Rimi kolm paremat kavandit, mille järgi kujundatud vihikud jõuavad Rimi kauplustes müügile enne järgmist õppeaastat. “Kujundatud vihikuid võib poodidest otsida alates suve lõpust. Iga võidutöö autori nime trükime tema kujundatud vihikule,” sõnas Lilleoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles