Rivo Vesik: rannavolle on nagu teater, mille proove ei nähta

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Vesik (paremal) peab küll Pekingi olümpial osalemist karjääri üheks tipphetkeks, aga kahetseb, et oli sunnitud seal mängima vigastatuna ja nii jäi külmas ning paduvihmas loodetud tulemus saavutamata.
Rivo Vesik (paremal) peab küll Pekingi olümpial osalemist karjääri üheks tipphetkeks, aga kahetseb, et oli sunnitud seal mängima vigastatuna ja nii jäi külmas ning paduvihmas loodetud tulemus saavutamata. Foto: Raigo Pajula / Postimees

Praegu Tais harjutav rannavõrkpallur Rivo Vesik väidab, et kaunid rannad, nägusad piigad ja muu on vaid rannavolle väline pilt, kaadri taga on tuule, vihma ja kümne soojakraadiga liivale trenni minekud.

Isa poolt Kihnu juurtega Rivo on sumomaadleja Raili Oadi kõrval või ees ilmselt väikesaare kuulsamaid sportlasi. Ta kuulus Pärnu 1980-1981 sündinud kuldsete võrkpallipoiste plejaadi, oli korra Eesti meister saalivõrkpallis (2006), kuid realiseeris ennast rannavolles, milles võitis koos Kristjan Kaisiga 2007 Zagrebis MK-etapi, sai Euroopa karikasarjas kaks hõbedat ja pronksi ning jõudis 2008 Pekingi olümpiale. Rivo rannavõrkpallitee pole seni lõppenud, kestab unistus Rio de Janeiro 2016 olümpiast.

Kelle juures võrkpalliga alustasite? Oli võrkpall ligi kahemeetriseks sirguva poisi ainuke variant?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles