Külamehed teevad plekk-kopsikute püstitajatele silmad ette

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häädemeestel valla algatusel korda tehtud bussijaamas saab ootaja kaitset halva ilma eest ja võib bussi tulekuni rahulikult katuse all olla.
Häädemeestel valla algatusel korda tehtud bussijaamas saab ootaja kaitset halva ilma eest ja võib bussi tulekuni rahulikult katuse all olla. Foto: Ants Liigus

Kui olete oodanud rekonstrueeritud riigimaantee äärde püstitatud ootekojas bussi, teate, mis tunne on seista plekk-kopsikus, kus tuul tuhiseb üle jalgade ja lund keerutab vastu silmi.

Tervislikum on seista sellise katusealuse alt väljas peatuseposti juures, kus pole sedagi ohtu, et näed vaid bussi tagatulesid, sest plekk-sein ei paista läbi ja klaasist sein sõidusuunal on talvel tuhmiks külmunud. Koeralegi tehakse korralikum kuut, kui seda on meie kliimasse sobimatud, kuid ilmselt odavad kergrajatised teede ääres.

Vastab projektile

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles