Vabatahtlik töö sobib elurõõmsatele maailmaparandajatele

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Programmi “Vanem vend, vanem õde” vabatahtlikud Jekaterina Skorikova (vasakul) ja Helen Tomar saavad oma väikeste sõprade Toomase ja Maritega kokku keskmiselt korra nädalas.
Programmi “Vanem vend, vanem õde” vabatahtlikud Jekaterina Skorikova (vasakul) ja Helen Tomar saavad oma väikeste sõprade Toomase ja Maritega kokku keskmiselt korra nädalas. Foto: Urmas Luik

Kui maailm tundub ebaõiglane, võib kulutada energiat olukorra üle virisemisele või panna käed külge ja proovida midagi muuta.

Kodanikuühiskonna arenedes tunneb üha enam inimesi, et peale enese heaolu eest hoolitsemise tahaks maailmale midagi vastu pakkuda, aidata nõrgemaid või panustada energiat mõne toreda ettevõtmise korraldamisse.

Vabatahtlike energia varal töötab Eestis suur hulk mittetulundusühinguid ja seltsinguid, vabatahtlikke rakendatakse hooldekodudes, laste ja koduta loomade varjupaikades, politseis abipolitseinikena jne. Kel huvi oma kogemusi ja oskusi rakendada, sel tasub infot küsida Pärnumaa vabatahtlike keskusest või portaalist www.vabatahtlikud.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles