Haiglahooned on endistviisi kosilase ootel

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Psühhiaatriakliiniku kompleks, kus tegutses ka sisehaiguste kliiniku naha- ja suguhaiguste osakond, koosneb kahest ühendatud hoonest. Kinnisvaraekspertide hinnangul sobib hoone nii kortermajaks kui sotsiaal- või majutusteenuste osutamiseks.
Psühhiaatriakliiniku kompleks, kus tegutses ka sisehaiguste kliiniku naha- ja suguhaiguste osakond, koosneb kahest ühendatud hoonest. Kinnisvaraekspertide hinnangul sobib hoone nii kortermajaks kui sotsiaal- või majutusteenuste osutamiseks. Foto: Ants Liigus

Pärnu ranna rajoonis tühjalt seisvate haiglahoonete vastu on huvi tuntud, ent uut omanikku ei ole psühhiaatriakliiniku ja psühhiaatria päevakeskuse majad veel leidnud.

Sääse 3 asuv kliinikuhoone ja Roosi 3 aadressiga päevakeskus jäid tühjaks tunamullu, kui psühhiaatriakliinik ja päevakeskus ning naha- ja suguhaiguste osakond kolisid Ristikusse Pärnu haigla uude korpusesse. Mõlemad kinnistud läksid müüki.

Pärnu haigla juhatuse liige Karl Kukk ei salga, et võõrandamisprotsessi alustades lootis haigla, et müügiperiood kujuneb lühemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles