KK Pärnu pidi leppima suure kaotusega

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KK Pärnu pidi kodusaalis leppima kaotusega.
KK Pärnu pidi kodusaalis leppima kaotusega. Foto: Ants Liigus

Reedel koduses spordihallis Tartu Ülikool/Rockiga kohtunud KK Pärnu korvpallimeeskond oma õiget mängu käima ei saanudki ja pidi leppima suure kaotusega.

Pärnu jäi juba avaveerandil tartlaste surve ja viskerahe alla ning koguni 9:35 taha. Mängu lõpuks olid tablool numbrid 58:98, vahendas basket.ee.

„Ega siin väga midagi rääkida olegi, jäime rongist maha,“ tõdes Pärnu peatreener Heikko Rannula. „Algus läks nii käest ära, et mängust kui sellisest palju rääkida ei saa. Rock pani Venemaalt saadud hea rütmiga siin edasi ja kui lasta vabalt visata, ega siis selle klassiga meeskond naljalt mööda uha. Vähemalt praegu mitte. Kuigi tegime täna palju vigu, võin süümepiinadeta öelda, et vastane oli selgelt parem.“

„Õnneks saame tõdeda, et mehed on kõik enam-vähem terved ja ses mõttes vaatan edasisele optimismiga,“ jätkas Rannula. „Noortega, kes teisel poolajal mänguaega said, olen hästi rahul.“

Rock domineeris lauas 42:26 ja tabas paremini: 54 vs. 35 protsenti. Kolmeseid tabas Rock samaäärselt Saraatoviga: 57,1 protsenti ehk 21st 12. Timo Eichfuss tõi edukaimana 22 punkti + 6 lauapalli + 2 resultatiivset söötu, Valmo Kriisa viskas 13 punkti (kolmesed 4/3), Tanel Sokk 11 (3/3), Augustas Peciukevicius 10+4+3, Joosep Toome 10 punkti +7 lauapalli ja Karolis Petrukonis 6+8+4.

KK Pärnu poolel kogus Ronaldas Rutkauskas 14 silma + 7 lauapalli, Elgar Tamsalu ja Silver Leppik said mõlemad kaheksa silma, Janis Vahter viskas 7 punkti + 6 lauapalli, Sandis Silavs 5 punkti + 6 resultatiivset söötu (visked 8/1).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles