Vändra päästekomandol on lootust aasta pärast soolaleivapidu pidada

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra päästjatest ei oska keegi öelda, millal nende praegune torniga maja on ehitatud ja millal seal viimati remonti tehti.
Vändra päästjatest ei oska keegi öelda, millal nende praegune torniga maja on ehitatud ja millal seal viimati remonti tehti. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eesti kõige halvemates tingimustes töötavad Vändra ja Vastseliina päästekomando. Lääne päästekeskuse Vändra komandol on aga lootust umbes aasta pärast soolaleivapidu pidada, sest peagi hakatakse päästjate tarvis ümber ehitama praegust riigimetsa majandamise keskuse (RMK) maja.

Vändra päästjatest ei oska keegi öelda, millal nende torniga maja on ehitatud ja millal seal viimati remonti tehti. Elektrijuhtmed ei kannata hoones mingit kriitikat ja nii on päästeameti vastavad ametnikud oma ametkonna päästeasutuselegi ettekirjutuse teinud. Aga olude parandamine pole ju nende, seal iga päev valves olevate meeste võimuses, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Kohalike päästjate viletsad olud on teinud aastaid muret nii Vändra alevile kui vallale.

Lääne päästekeskuse juht Ivar Kaldasaun kinnitab, et uut maja ei pea väga kaua ootama. Jutt on seni veel RMK silti kandvast majast Pärnu-Paide maantee ääres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles