Pärnumaa kohtub suvisel maavõistlusel Tallinnaga

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti maavõistluste logo.
Eesti maavõistluste logo. Foto: Eesti jalgpalliliit

Eesti jalgpalliliit koos maakondlike spordiliitude ja kohalike eestvedajatega korraldab sel aastal neljandat korda Eesti maavõistlusi, kus kaheksas mängus on vastamisi 15 maakonna ja Tallinna koondised.

Tänavu toimuvad kõik mängud 17. juunil, Pärnumaa koondis kohtub Tallinna meeskonnaga riigi esindusstaadionil A.Le Coq Arenal.

Mulluses omavahelises mõõduvõtmises olid pärnumaalased pealinlastest üle 2:0.

Ülejäänud mängudes lähevad omavahel vastamisi Viljandi- ja Tartumaa, Hiiu- ja Läänemaa, Valga- ja Võrumaa, Ida-Virumaa ja Järvamaa, Raplamaa ja Lääne-Virumaa, Põlva- ja Jõgevamaa ning Harju- ja Saaremaa.

Pärast kolme mängu juhivad turniiri üheksa punkti kogunud Harju- ja Viljandimaa. Järva- ja Valgamaal on kirjas seitse, Saaremaal ja Ida-Virumaal kuus ja  Võrumaal neli punkti. Kolme punktiga on Tallinn, Tartumaa, Põlvamaa, Lääne-Virumaa, Jõgeva-, Pärnu- ja Läänemaa. Punkt on kirjas Raplamaal, punktiarve on avamata Hiiumaal.

Kõik koondised mängivad omavahel kahel korral (kodus ja võõrsil). Viigi korral selgitatakse küll võitja penaltiseeriaga, kuid protokolli kantakse viik ja tabelisse läheb üks punkt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles